Monday, October 6, 2008

:: Seminggu :::

Seminggu dok layan kerenah Aiman...
Dia dah takmo ngan orang lain....
Ayah dia pun dia tak nak....
Harap2 kat nursery ok la dia....
Oh ye...Maid lom smpi lagi...
insyaAllah minggu depan paling lambat kot !!!!

Raya?
So far ok...best..cuma cam kejap sgt.....
Raya ke 3 dah balik KL...
Mmg nk stay lama lagi kat sana...
Tp pk kan jem yg bakal ditempuh...
ku pulang awal !!!!

4 comments:

P.E da legend... :) said...

nk tanye?ko amik maid berapa ribu kena?pastu gaji dier ko kena byr berapa?

RAI said...

Ntah..tp bwh RM5k... actually, ni aunty husband aku jd agent sambilan. So, it may take longer time than proper agent... Aku book dah lama...since bulan 8 lagi...
Gaji, RM 450.00 sebulan, tp bley mintak kurang...

Berminat ke..?

Memula tu mmg takmo amik...tp dah masuk 2 org anak ni..aku nk try la... lg pun mak aku ada..leh tgk2 kan..
InsyaAllah...

faeizah said...

salam rai. maid tak sampai lagi ek..
aku balik dr JB hari sabtu pun byk keta..nasible tak balik ahad. mmg tak sanggup..

RAI said...

baru rasa nikmat raya bila kene jem...haha