Friday, October 10, 2008

Lagi-lagi Raya....





Ni gambar kekenyangan member-member ofis setelah selesai sambutan hari raya di Felda Villa [cum farewell Shahibul dan birthday Sept & Okt]

Actually, aku suke le gambar tu... [perasan da.....]





Owh... bukan senang nak amik pic nih... even this is the best shot yg bley dipaste di sini...
Sbb tgk je la...kejap mata ibu pejam, ada yg Aiman nangis... ada yg Aiman pandang tempat lain...
Adam plak buat ala-ala mata pejam, mmg tak serius la dia kalau depan kamera...saje je tunjuk perangai ngengade dia tu !!! Yang maintain control hensem.... mmm...sendiri mau ingat la...

Actually, 1st daykami beraya di Penambang, KB [my hometown], masa tu mmg bertemakan gold colour [reused masa wedding sis dulu]... tp masa 1st day tu mmg tak sempat nk amik pic...
Sbb terlalu ramai sukusakat masa tuh...

Pic atas diambil masa 2nd day raya, which is kat umah MIL, baju hb n Adam sponsored by MIL [thx Mak...]

3 comments:

P.E da legend... :) said...

aku hingat MIl tu nama bini aku.....hua hua huaaaaa...rupe2nyer omak ko ehhh

faeizah said...

kira oklah tu rai..dptle gak bergambar..walaupun terpejam mata hhehhe

RAI said...

PE : grrrrrrr

Faiez : ya betul...