Monday, July 26, 2010

4 in 1 event ~ 25th July~



Sabtu lepas, ummi telah buat sedikit kenduri utk Baby Amar, di samping itu sempena majlis menyambut menantu 2 kezen aku yg telah selamat melangsungkan perkahwinan iaitu Dayana & Nazneem. Aku pun telah menambahkan lagi event ini, utk celebrate birthday Anas yg pertama..



The best shot. Sbb Anas takmo pegang pisau tu, asyik nk grab kek tu je tau...menci !!!!
tq kepada noza for the lovely cake, 5 cup cakes + 100 pc of cheese tart... yummi...

kol 4.30pm, aku 'lari' sekejap ke Amansiara, ke rumah lissa sempena mini house warming, it really nice deco, lissa... congrates...



Sedikit tak puas hati ngan gambar ni.. Am i pregnant??? huh.... saje bikin statement maut..kihkih.. tak le...baju tu je besar !!!

9 comments:

Faizah Munirah said...

ko muncit ah rai..jgn salahkan baju ek!

NikNadimah said...

happy beday anas!

p/s: salah baju kah? hehe...kena tuka stail kot kak nah :-D

RAI said...

oh tidakkkkk.... baju yg salah...
betul !!!!

ena said...

hahaha aku pon percaya ko peknen rai!! serius!! wakakaka

RAI said...

cis...baju tu yg salah....xpe pas ni aku pakai baju yg sesuai n paste picture tu kat sini...haha

ko tau tak efi accident,patah kaki... skang kat hosp serdang. (faiz yg sms aku). kan faiz kan...

Faizah Munirah said...

aku dah kepoh'chi' kan kat FB..he3..alang2 dok spital, aku soh efi buat akaun FB..senang nk ngobrol. idak gitu kawan2?

Lissa Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Lissa Ahmad said...

buncit dari aku tuhhhh! hahahaha

kekeke.. nak cakap ari tu.. tapi segan kat laki ko.. haha..

jgn pakai baju tu lagi.. :P

RAI said...

tp baju member aku beli kat bandung... dia yg salah...haha