Sunday, August 15, 2010

Jimat RM

nampaknye duit ayah jimat lg... Aiman dah berjaya dlm potty train. 3 weekend aku train dia. n finally the 3rd weekend.. dia leh cakap "e-bu, nak encing", 2nd time "ayah, nak encing" Gembirenye aku....

Yang paling penting, aku dah buktikan kat bibik aku, at 2.6 y.o, Aiman BOLEH.....
TAHNIAH KPD AIMAN + RM KAMI...HAAAHAA

Ku bersiaran dari kelas ED, Kahkahkah

8 comments:

Lissa Ahmad said...

yeyeyeye! tahniah!

praktis shi shi malam pulak..

RAI said...

ekkk, tu susah sikit...
kang bile kejut mlm, mau melalak satu taman dengar...haha

ina said...

yeye..tahniah rai....mmg susah tapi dah berjaya seronotnyer.....bulan pose nie lagik jimat rm...everyday masak...no beli2....

Faizah Munirah said...

cekgu ngajo x tgk eh!! btw, TAHNIAH..aku gk yg failed lagi..hu3

RAI said...

Ina : betul2...masak lg bes... kalau beli kat bazar ramadhan ada yg jual balik barang smlm...

Faiz : cekgu ngajo x tgk eh!! - aku xphm la faiz...

ko kene cube gak... aku mmg seorang mak yg garang... ada member aku kurung anak dlm stor, suh anak shi-shi dlm toiletnye pasal. aku lak tunjuk rotan kat dia...

mama nurins said...

nk share psl anakanda aku. nurin 3 thn start dypers free. aku bukan sgt nk train dia. tp dia sendiri yg xnk pakai dypers. dia kata malu dgn kengkawan kat day care. alhamdulillah.tp nk tido mmg kene pakai. belum 100% dypers free

RAI said...

betul Mil, budak2 yg dok nursery mmg cam tuh...anak aku yg sulung gitu gak... kang kene ejek kat school...haha

RAI said...

betul Mil, budak2 yg dok nursery mmg cam tuh...anak aku yg sulung gitu gak... kang kene ejek kat school...haha