Monday, March 2, 2009

Dengar cite….

Dengarnya bonus masuk bulan 5…. Aduh…lambat la plak….cam tak bagi aku renovate umah je…Bukan renovate apa pun. Ingat nk tukar parker (ye ke ejanaya….) ke tile… kat tingkat atas…. Sbb cam tak bes je kalo wat cabinet kalau ber-parker…. Lagi pun rumah umi kat tkt atas pun baru diserang anai2…So lagi menguatkan semangat aku nk tukar cecepat… Tp confirm cecah lebih RM 10k…. nk wat loan mmg tak sanggup… So nak tak ndak…kene la tunggu bonus tu…Aku mmg allergic sikit wat loan ni… sbb loan dah mmg keliling pinggang dah… mujur tak pinjam ngan Ah Long je lagi…. Huhu…

Semalam suh hb n apis bukak katil… takpe…rela tido atas tilam je (2 tilam queen digabungkan). Cam zaman bujang la pulak tido atas tilam je tanpa katil… sbb dah tak larat Aiman suke naik atas katil. Kalau terlelap lebeh sikit pun tak pe….dia takkan jatuh katil…..Sebelum bukak katil tu, Cuma hb n Adam je tido kat atas tu, aku n Aiman tido kat tilam bawah…. Lepas bukak katil tu, Adam tanya …

Adam : Ibu, katil Adam dah jadi kecik la ibu…. Tak cantik, kan..

Me : Tak la….cantik je….

Adam : Owh…cantik ke….

5 comments:

faeizah said...

takpelah rai..better korbankan bonus nak renovate rumah drpd wat loan. nak membayarnya seksa..

RAI said...

mmg pun...aku setuju tu...ada duit buat...takde duit tak yah buat...no loan2...

wei... tahniah la....jaga diri elok2....aku pun xtau kenapa tak leh tinggal komen kat blog ko....
tukar la blogspot/drive blk...hehe

sue-arief said...

a'ahh la faeiz x bole tinggal comment kt blog ko dia suh register dulu...

rai ko bestla confirm dpt bonus. kami kt bank ni masih ternanti-nanti ntah ader ntah tak

faeizah said...

rai & sue...aku dah pindah blogdrive..

bidadari-itu-aku.blogdrive.com

RAI said...

Sue : Takpe janji tak kene buang keje...La ni byk sgt yg kene buang.. bikin gerun....

Faeiz : Noted