Thursday, November 13, 2008

SYAHDU

Pada (20hb Okt – 22hb Okt 2008) Aku dapat MC 3 hari kerana sakit mata (Hb jeles gile…) Sbb yg paling best tu, sakit mata aku nih takde la kategori teruk…Just mata kanan je yg sakit (yg kiri belum sempat berjangkit) 1st day tu mmg aku dok rumah je, buat ookies (choc chips) memandangkan byk permintaan, sbb ari tu aku buat sikit sgt….

2nd day, aku g konvo SIL aku, agak sayu la masuk FEP (Fakulti lama aku…lalu la DKEP 10) Eish… teringat zaman kelas Pn Fatimah Mohd Arshad (ye ke nama dia, aku lupa da…)…kelas tu nama apa…aku dah lupa sesangat…. Lepak la kat Mc D (nama tempat lepak kat FEP). Yang tak best tu….Mc D tu dah bertukar jadi Kedai Mamak !!!!!

Anti betul aku tgk kaum itu dapat tender kat situ… Nape ek…dah takde melayu key g bley bukak stall kat sinun tu….?

2 comments:

faizah 'paish' said...

da lame da mamak tu kt situ..da la mahal tahap gaban, x sedap lak tuh!

RAI said...

Ye ke mahal...? Aku beli air je...
Tp masa aku kua UPM dulu mmg takde la Mamak tu.....