Friday, September 11, 2009

his imagination..



a week ago, kami ke Skudai/JB. Saja jalan2 di bulan pose... menambahkan kering tekak.huhu.. Nope... actually g neman kan Hb ada meeting kat sana. Walaupun dia mmg ke sana setiap 2 minggu. tp di bulan yg mulia ni, dia nk bermanja2 ngan bini dan anak2nya utk temankan dia (reason, takut ngantuk). Padahal sesaje je..mentang2 la aku masih bercuti. On the way blk KL, kami singgah Larkin sbb nk hantar brg kat adik aku yg keje kat sana. tp terpesong sikit jalannya... Alang2 nk U turn, hb ke JB. Jalan2 tgk Singapore... byk sungguh keje menambak jalan. dan byk la lori la treler la yg duduk tersadai di tepi jalan@selat tu.

Bila balik umah...aku tgk dia lukis gambar tu... alamak sweet nye aku rasa... aku sebenarnya jarang amik port dia lukis@colouring@writing.... Maid aku yg selalu layan dia tulis nama la... nama adik dia la...

bila tgk gambar tu, baru aku perasan..lama dah aku tak tgk perkembangan Adam... terukkan aku..? baru anak 3…huhu

3 comments:

Lissa said...

mm.. kadang cedihkan? kita sibuk, tak sempat tgk perkembangan anak... tapi tu tanggungjawab kita.... sama la dgn aku punn..

faeizah said...

kdg2 kita sibuk dgn tugas harian + penat, tu yg adakalanya ter"ignore" hal2 mcm nie...

RAI said...

hehe... betul tu...setuju sgt2...