Thursday, May 21, 2009

takde tajuk............

Aku pun tatau pe la penyakit notebook aku nih…baru 3 bulan pakai yg baru tu….
Hebat gile pemakaian aku nih…mmg utilized abis abisan…haha….
Bila technician datang repair.... dia bagi float notebook.

“wah aku ckp, berat sgt ke kes notebook ni smpi kene guna float?”

“Kak…. Akak wat pe ngan pc ni, smpi motherboard rosak….?”

“Ye ke….hebat gile aku…. Ke korang bg pirate nye notebook ni….?”

“Tak ar kak….kete baru pun bley rosak….pe tah lagi notebook…?”

Sebenarnya aku dah excited gile…aku beli Celcom Broadband…yezza… yg rege skang ni RM 600 lebeh tu…
Kat sini dia wat promotion utk gomen servant (aku kene tempiasnya walaupun anak syarikat je…) dapat RM 100.00 je Pastu bulan2 bayar RM 50.00 (kat luar yg kene byr RM 98.00 tu)…
So, utk gang yg keje gomen, u are welcome to CELCOM (tkt 18, jln tun Razak tu je…) dapatkan promotion ini sehingga hujung bulan ini…..


*****************************************************************************

Aku dah start malas wat keje petang2 ni….. Walhal byk nye pending job lagi…..
Apa nak dikato? Kalau malas datang memanggil……….?

1 comment:

Lissa said...

ler.. terlepas promo celcom broadband.. tak tau pun....