Tuesday, February 17, 2009

Cool

Sekarang aku dah bley tersenyum...takde dah tensi-tensi lagi....
Audit pun at final stage je.... auditor plak mmg bley buat lauk.... still not hv enough experience to
fight with me.... hehe... (bangga sekejap)

Jumpa collegue syarikat lain, pakat tanya...." ok ke skang..?" sbb sejak 2 menjak dlm fb menunjukkan mood yg kurang baik @ tensi bangat....

Weekend pun takde dah dtg ofis lagi...lepak kat umah je.... perh.... dgn perut yg semakin beso (Yes, i want to declare i'm preggy again...ops... maybe 17weeks....) Aku ada gangs... Ckin.... Tunggu yg lain...? Faiez, Lissa, Watie... Nor & keling takmo join lagi ke....?

Owh ye, server kat opis dah block fb, so tak dapat la nk online fb lagi...

And yes... last week dapat surat increment n kenaikan gred.... Ops... agak terkejut... tak sangka lak dapat naik gred... Thx to the boss...and of course... akan ada kedengaran suara2 sumbang lagi... So, nk wat camne.....? Biak pi la pe derang cakap.....

5 comments:

sue-arief said...

aku xnak join lg... dah badan aku ni semakin membesar kalau tambah sorang lg lagi kembangla aku... nak rest dulu... anyway congrats dpt naik gred...rezeki anakla tu

faeizah said...

congrats le naik gred..rezeki bertambah alhadulillah.

aku nak banget join ko. belum rezeki lagi. harap2 la cepat..tak sabo menimang baby =)

RAI said...

Su : Keling...takpe....bykkan exercise...kurangkan makan malam...
InsyaAllah...leh turun berat badan
Tq...

Faeiz : Tq. tak sangka leh jadi senior begitu cepat.. hehe...w/pun terasa muda selalu...

Aku doakan ko juga....InsyaAllah

faeizah said...

rai...

aku pun dah join ko ler...

faeizah said...

rai...

aku pun dah join ko ler...