Thursday, June 14, 2007

:: BEING SILENCE ::

Being silence... So long... So busy to update the blog... Here are some story to share...

:: MY SIS ENGAGEMENT ::

Alhamdulillah..my sis dah selamat bertunang pada 5hb Jun (Selasa) Tp majlis di buat kat kmpung... Sbb senegeri, kan... Habis je majlis, dalam kol 4pm kami gerak balik ke KL... Sbb sok tu try g opis... Tahniah... Semoga cepat2 la kawin, kakakku...

:: TRIP TO KEDAH/PENANG/PERLIS ::

Balik dr Kelantan, 6hb (Rabu) t/hari, aku n beberapa ofismate ke Kedah. Ada kenduri ofismate... Yang best nye kami berkonvoi lagi... 4 kete sumenye... Unser Ofis, Citra Aiman, Waja Faizul dan Waja Shah. Smpai di Alor Setar, CEO kami dah menunggu di sana. Actually, dia dah offer "istana hinggap" dia untuk kami bermalam. Sesampai je rumah big bos, kami di ajak ke kedai untuk makan... Dan malam itu kami tido dengan lena nya...

Pagi 7hb (Khamis), sebuat kete lagi smpai (Wira Black). Diorang bertolak malamnya.. Selesai breakfast, kami ke Pekan Rabu. First time la datang ke Pekan Rabu nih... Selesai shopping2 kat situ, kami terus ke Pendang (kenduri Hifni). Masa ke rumah Hifni, ada 7 kete konvoi... riuhnya tak yah katalah... Habis je kenduri, kami pakat ramai2 ke Padang Besar (rasanya penah pegi ngan Lissa n Ckin dulu, tp tak sure la Padang Besar ke Bt Kayu Hitam). Dlm kul 6pm baru kami gerak untuk balik KL... (Kol brpe nak smpai umah nih..?) Elok on the way blk KL (kami sesat... menghala ke Sintok plak)...

Ada sorang member nih ajak g Penang plak... Even letih... kami sekali lagi bersetuju untuk ke Penang (just for dinner) sbb dah lapar sgt2... kebuluq... Balik dari Penang, sempat naik feri... saje je... sbb dah kol 12am... kete pun tak byk sgt... First time you, I naik feri yg ada kete... (penah pun naik feri ke Langkawi je..) Aku smpai umah kol 4am... Bangun pagi jam 7am...mata berpinar2... penuh bintang2 di langit... tp ku gagahi jua ke ofis pagi tuh...

Sorry again... the server not allowed me to share the pics with you...

2 comments:

faeizah said...

berjalan sungguh ko yee..

Raihanah Nik Abd Aziz said...

muahaha... jarang aku berjalan SOLO...