Monday, May 28, 2007

:: KURSUS DAN SUKAN ::

Kursus kat Trolak Country Resort ari tu bertajuk Financial Management. Ok lah.. even aku dari Finance Dept pun takde buat analisis cam dia ajar... Tp yg kelako tu..ada 2 org je yg background Finance... yg lain mostly engineering, programming & admin/HR...
Siap ada test lagi... ape lagi...satu kelas meniru...
Actually, the participants are same as the course at PD last 2 weeks... So, takde la malu dan segan lagi... Kenal cam dah lame...
Even the course took 2 days only... but the knowledges are meaningful (for that moments)..
There was one person asked me "Masa blajar dulu brpe tahun..?"
I said "4 tahun..."
Then he said "Kitorang study 2 hari je..dah leh jadi akauntan.."
Eish.."ada ke plak...penat aku perah otak 4 tahun.."
Then, yg paling penting aku dapat g Sg Klah Hot Spring... mmg best... tak terkata..
Ada siap member tu 2 jam dok dalam jakuzi... RM25/hr...
Uish...sapa2 nk diet leh le sini..kolam panas...sejuk...semua ada...

:: 27hb Mei 2007 - Volleyball Game ::

Ada volleyball game... inter-co...kat Tasik Titiwangsa
Co aku dapat no. 4 dari 5 team... (ok la tu ,kan.. 1st time..)
Training pun sekali je..
Yg kelako tu yg terer main berape kerat je... yg lain wat penuh korum je...
Kesian... kesian...

2 comments:

Lissa said...

best ke Sg Klah Hot Spring?? cam nak ajak famly.. ada serupa camhot spring dekat umah kita ni?

Raihanah Nik Abd Aziz said...

hotspring kat umah tu tak best...
Kat sini mmg dia dah buat "taman rekreasi" bersih sgt... ada resort (Felda Resort)- (RM80/night) dan villa kecik(RM600/night) villa beso (RM800/night) cam banglo kat A Farmosa tu... tp kolam dia mmg best...