Wednesday, June 27, 2007

:: NO WORDS ::


Family Day di Tiara Beach Resort tinggalkan banyak kenangan manis... Dengan majoriti staff yg sporting bercostume kan Pirate of Carribean n Retro 60an... The party looked very happening...Meanwhile, my group performance dapat no. 2 at that night... Dapat la RM20/head...Cuma Hubby je takde to share the Day... (bagus gak... malu aku nk dancing depan dia...)

Kali ni, aku bawak le Si Adam tuh... aku tumpang one of my office mate.... kitorang (7 kete konvoi lagi..) singgah makan cendol kat Senawang... then baru bertolak ke PD. Kira selesa sbb aku n Adam je sebilik yg gedebuk besonye...

Abis kecut kaki dan tangan si Adam main air kolam.... susahla plak nk naik.... cam mandi kat umah le... selagi tak puas die main air... aku biakan je... janji baldi takde air.. (security...)
Kalau tak..huwaaa..nangis...


3 comments:

faeizah said...

tahun lepas company aku buat family day kat tiara beach resort. besarkan tempat dia...

Lissa said...

hehe. baru nak conduct dinner theme 60s. best ek

RAI said...

Faeiz : Last 2 years pun co aku wat kat sane tp aku bersalin masa tu..Best.. sbb kolam byk... bilik pun beso..

Lissa : Best siuttt.. tp yg penting kene sporting... kalau tak party jadi bosan...