Tuesday, September 28, 2010

Idul Fitri 2010







Dah basi..dah basi...
tapi nk cite gak...

Tahun 2010 tahun raya yg sgt best.. kerana aku dapat beraya di Penambang, KB. Teruja u....
Walaupun ada beberapa insiden tak best :-
1) Adam muntah2 on 3rd day raya
2) Anas muntah2 on 3rd day raya (mlm)
3) Aku pon + cirit
4) Tak dapat join family gahtering di Penambe pd 3rd raya (malam). Esoknye, kami kene gerak balik KL. kalau nk ke KL, dekat sikit kalau gerak dari rumah MIL...
5) Aku takde baju raya - baju yg aku pakai ni adalah baju masa wedding kakak aku (3 thn lepas)
so, xdapat la pahala pakai baju baru masa hari raya...haha

Tp, aku suke raya tahun ni...

:)

2 comments:

Faizah Munirah said...

ni ke baju yg beli kt jakel tu? ekekeke

RAI said...

mane de...aku takde baju raya...baju tu besar... kene alter...