Tuesday, January 19, 2010

kerja kerja kerja

time mengong aku dah smpi la ni...
tp alhamdulillah...provisional tax comp has been submitted for reviewing,
pastu tinggal deferred tax je jumaat ni nk hantar..ada a few audit IRB issues thn 2003 - 2005 kene godek2 file/pv dan agreement lama2 dolu... tp everything dah hantar kat tax department...

2 hari ni, terasa penat sesangat. Anas demam !!!
merengek je...mlm kene gilir2 ngan hb...pagi kelmarin bangun tdo kol 7.10am...
Haha....lawak terasa...Hb ada meeting kol 8.30am. mujur la ada motor...
kalau tak...mmg tak sempat nk smpi ofis kol 8.20 !!!!
sama masuk ngan CEO... tp CEO masuk lepas breakfast, aku lak? baru nk swap... ngan 3 beg tak hingat dunia (handbag, laptop n breast pump set)

Nampak sgt lambat !!!

To Anas : cepat sembuh...Ibu capek

4 comments:

ina said...

mmg penat....aku skrg dah x dek 3 beg...satu cooler bag n satu h/beg yang mana leh sumbat laptop, pump n seme.........x larat beb nak ngangkut pagi2..beg susu hadeef,beg baju hadeef, beg tadika bajla, beg aku n cooler..complete 5 beg setiap pagi...huhuhu..

Lissa said...

LV Damier full..
http://www.purseblog.com/images/louis-vuitton-damier-neverfull.jpg

leh muat semua... tu yang aku buat sekarang.. beli yang pirate jerr...

stylo, yet practical.. hehehe

faeizah said...

sabo rai..sabo..

RAI said...

Ina : betul2... kalau nk tambah baby maknanya beg pun kena tambah la kan...kalau budak dah sekolah sok sok... beg sekolah kebangsaan ngan sekolah agama pulak..

lagi banyak...

tunggu...

Lissa : I love pirate LV. aku selalu beli kat GM Plaza. tp kene beli borong. dapat 1/2 harga dari kedai bisa. selalu aku g 2-3 kete ngan mmber ofis. nnti aku try cari damier full tu, cam berminat jek. borong tu mesti 6 beg atau lebih.

Faiz : Anas dah tak demam. tp still batuk... la ni aku lak geli2 tekak...tengah kemam hudson jujubes