Friday, January 22, 2010

Betul ke aku ni

dapat fax dari uumkl.
betul ke ape yg aku dah buat ni?
bila tgk syllabus cam horror gile..
dah lama aku tinggalkan zaman pembukuan tu...

walaupun ini satu PAKSAAN dari hb aku...
InsyaAllah aku cuba...

Hehe...
Bersempena dgn bday aku semalam, aku war2kan perkara ini kat hb...
Gembira betul dia....

Aku?

@office : malam ni ada Annual Dinner ofis aku kat Dewan Perdana Felda, doakan aku dapat LCD 42"
(tp hb kata bila berangan selau tak dapat....haha)

7 comments:

Alimkids Selayang said...
This comment has been removed by the author.
Alimkids Selayang said...
This comment has been removed by the author.
Alimkids Selayang said...

dapat tak LCD TV?

gudluck on ur study!

ina said...

betul ke hang nie..pe pun gud luck...best g beljar..best dapat elaun je aku nie...yang lain x best..bila la aku nak wat PhD laks nie...huhu..mak x sanggup...

mama nurins said...

caiyukk rai.aku xsanggup nk further lagi. salute kat ko.dgn anak yg ramai masih sanggup belaja lg

RAI said...

Lissa : haha...aku dah cite pun kat ko...

Ina : Elaun takde la... keje cam biasa... cuma company sponsor... kalau gomen leh cuti kalau wat full time kan...

Mil : aku amik ni sbb tak sanggup nk amik ACCA atau CIMA. Once u at manger level, u must proof something more than degree. Member aku sume amik CIMA/ACCA. aku je agak "low class" amik MBA. Takpe..InsyaAllah, ni je aku yakin boleh.

Busana Masarrah said...
This comment has been removed by the author.