Friday, November 20, 2009

new recipe

I got new recipe for carrot walnut cake using vegetable oil...

perh... tak sabo nk buat... this weekend?

Yesss...

6 comments:

P.E da legend... :) said...

wei mil pun da reti buat carrot kek...he he he

tiongTiong coming... said...

jom singgah..ada bnyak felt craft yg comey2...just make a wish to felt

http://feltwishes.blogspot.com

RAI said...

xbuat gak weekend ari tu... MIL datang umah la...

mama nurins said...

aku pakai corn oil.pastu jgn lupa buat toppingnya pakai cream cheese.yummy sgtttt.tp the laki aku xmkn sehh :((

RAI said...

A ah... aku pun sama pki corn oil...tp tak berapa manis aku nk ubah cikit... tambah lagi brown sugar...

Mil, yg topping tu, 250gm cream cheese, 1/2 cawan gula dan 1 biji telor kuning, lime juice sikit, then mix betul tak?aku lupa la recipe dia... ari tu test buat takde topping...

pasal pe PE tak makan? cian kat ko tau... harap kan badan je besar, tp tak makan kek... wakakkaa... soru PE jgn mare...

mama nurins said...

rai..exact measurement xingat.aku email bila tgk resepi tu.tp ingredient die cream cheese+ buttter -mixed smpi fluffy.add icing sugar. grate lemon skin sikit plus lemon juice.siap...boleh juga pakai telur.tp aku xberapa suka arrr...klu pakai telur xyah pakai cream cheese pon xper...nnti arrr aku share