Friday, October 9, 2009

Menyesal... i am a bad Ibu

Aku paste kan emel antara aku dan hb...

Ayah,

Hari ni ibu rasa sedih sgt...
Cikgu telefon. Adam tak pakai baju raya. Sepatutnya hari ni ada Raya Celebration.
Rasa nk blk sekarang jugak... Kesian Adam....
Padahal dah 2 hari Adam tunjuk Parent Information Book tu kat Ibu...
Tp ibu buat dek je....

Terukkan Ibu....

*************************************

So macamana? Minta la ummi hantar pakaian... sian Adam... semalam dah kena marah teruk kendian kita pulak lupa timetable dia... tak pe la... petang ni kita balik awal sikit... ayah bawa ke giant...

nanti ibu call la adam... say what? 'I'm so sorry ADAM'

*************************************

Bak kata ayah, hari ni ofis Ibu ada celebration raya... ingat !!! tp Adam punya? Ibu lupa....

6 comments:

norhasniza said...

ko tak sengaja rai...

Faizah Muhammad said...

hmm..pengalaman dan kesilapan mengajar kita..jgn lupe lagi :)

Lissa said...

sedih pulak aku....

faeizah said...

aku pun sedih baca entri ko nie...

nikNadim said...

kesian adam...alahai ibu

RAI said...

Aku call say sorry kat Adam...pastu dia cakap.. "Nape Ibu say SORRY? pastu aku cakap... sbb Adam tak pakai baju raya... Then dia cakap "A ah la Ibu...baju raya Adam dah hilang..." Ha ha ha...
nk tergelak den....