Tuesday, July 8, 2008

:: TERKENANG LA PULAK.... ::







Terkenang zaman tadika aku dulu...
Eish...Sekolah dulu nama Al Arqam...
Emm... Kalau time skang dah kene black list dah nih...
Member yang aku masih ingat satu tadika ngan aku...
Nani - masa skolah rendah pggil dia Nani Tooo
Siraj - alerr...comel je dia dulu... Dgr2 nak kawin dah... tu pun Ez yg cakap masa aku g wedding dia..., merangkap sepupu ler kepada Nani nih...
Yang lain aku tak ingat dah...

Sabtu lepas (5hb Julai 2008) aku ke Sukan Tadika/Taska Felda...
Ler...comel je diorang nih...
Siap ada kawad, pastu nyanyi Negaraku dan lagu Felda (semangat gile ek... aku pun tak hapal)
Pastu siap ada ikrar lagi... comel je...

Kat atas tu ada snap gambar Adam masuk game lari bwk bola...
Siap dapat No. 1 lagi tuh...

Hehe


2 comments:

faizah 'paish' said...

aku rase sblm lari musti ibu die bwk g jumpa bomoh lumba lari..tu yg menang.. Ape2 pun tahniah kat ADAM coz dapat no.1. x sia2 training tiap ari..kui..kui..kui..

RAI said...

dia lari bontot ke belakang...
Ala ala mawi gitu...
"Anak sapa la tuuuuu.."