Thursday, June 26, 2008

:: LAGI LAGI LANGKAWI.... :





Tak tau le pepasal.... asal nk g holiday je....mesti aku pilih Langkawi...
Sbb ada cekelat kot... ngeh ngeh ngeh...

Aku book tiket ni last year lagi...mase tu tengah sarat...tp dalam hati nk gak berjalan lepas kua baby.... dapat la tiket murah tu... belasah je la...
Siap bwk EE ngan Shah lagi... (my bro) ---> leh tolong angkat barang skali... huhu..

Pastu ajak lak member2 opis... perh...ramai plak la nk join da trip... Apa lagi kosong la opis 2 hari... Masuk kali ni, dah 3 x la aku g sana.... tp ni la 1st time masuk Underwater World dan g Cable Car... (tp aku tak naik pon)... Bukan pe.... 1st time g ngan geng U dulu... iye la... mase tu study lagi.... mana la ada duit nk masuk Underwaterworld... La ni dah keje leh la masuk !!!

Kami tido di Century Suria Apartment... fuh... mmg crowded la kondo tu kami kerjakan... Mostly aktiviti takde la best mana... sbb baru je g last 2 years... Shopping je... coklat... pastu beli kuali Supor... (bila mana nye masak, xtau la tuh...) haha.. ok la..kalau kat KL mau RM200. kat sana baru RM 129.00 ok la kan....
Bulan Ogos ni g lagi....
Cehhh...

4 comments:

faizah 'paish' said...

hhmmmmmmmmmm..bejalan je la ngko.. ei..aiman da besar la..mane ceklat tk aku?

RAI said...

kat nursery...org panggil Aiman "Sichan", aku plak pggil dia "Stuart Little"...

Cekelat dah habis...haha..
InsyaAllah kalau jadi kita g Wet World aku bwk Daim yg Awin idam-idamkan tu...

faizah 'paish' said...

wet world bile nk g...

RAI said...

tu kene discuss dlm chatting kita la tu...depend on Awin la.. dia yg organize...