Tuesday, August 19, 2008

:: Sedih ::

Baru last entry bicara tentang gembira... happy...
Tiba2 semalam dapat emel dari Mad...
Dia miscarriage... The baby dah 27 minggu..
Menangis aku baca entry dia...
Aku yg beria-ia bgtau Ckin, aku n Mad akan bawak baby
masa wedding dia nanti
Sbb baby kami sebaya..

Aku selalu doakan Mad, Lynn, Jack dan Iza akan dapat baby cepat...

Dugaan itu rasanya teramat berat utk ditanggung...
Tetapi bila kita yang menanggungnya, sabar itulah kekuatannya...

ps : no..she not miscarriage... the baby still alive masa deliver... tp just a few minutes...

7 comments:

faeizah said...

harap mad bersabar. tuhan saje yg tau hikmah ujian nie...

intan said...

siannyer dah lahir pastu meninggal sempat berkenal dgn baby, mesti sedih giler,ishhhh...kalau aku mau meroyan, moga mad tabah menghadapi walaupn aku xkenal ko.
ps: jack dh dpt baby ker, ko ada email dia x?

RAI said...

faiez : aku pun bangga ngan Mad, sbb dia tabah sesangat.. ko nye wedding bile? dah confirm tarikh ke?

intan : mestilah sedih... tp anaknya sudah menunggu di pintu syurga, kan...
So far yg aku jack belom lg, lynn pun sama... jack aku takde email dia la... tp aku try mintak ngan lynn ek...sbb diorang slalu contact.. Che Nah dah msk 2 kot... masa kenduri peah ari tu dia dah 6 bulan..

faeizah said...

aku nikah 14 nov. sanding 16 nov..

norhasniza said...

aku dah ampir 6 bln rai..due dlm bulan dec la.mad mana rai,madiana kita tu ke

RAI said...

faiez : Noted. Sib baik tak clash ngan wedding Ckin...

nor : A ah... mad kita la...
Bulan 12? aik...cepatnya... :P

deqlynnz said...

salam...thanx doakan aku, (agak berat ujian bila pkir pasal anak) tapi skang aku lebih matang nak hadap hidup nie..insyaalah...